Facebook Pixel
Din Röst

#54. Din Röst - Pernilla Ramslöv

Din Röst
Din Röst

Pernilla Ramslöv - näringslivstopp, vd & grundare av Nox Consulting. 

Det kommer ett ansvar med att vara chef över ett bolag som omsätter över en halv miljard och bli utnämnd till näringslivets mäktigaste kvinna två gånger!


Pernilla Ramslöv är idag en maktfaktor i näringslivet och som liten älskade hon matematik och ville bli uppfinnare. Hon lyssnar mycket till värderingar och den inre rösten när hon tar beslut och arbetar med att implementera och inspirera till ett kärleksfullt ledarskap. Hur hade man själv hade velat bli ledd?

Vi pratar om entreprenörsskap, kvotering, myndighetssystem, engagemang, politikers lyhördhet och om att en konsult är så mycket mer än sitt CV.

Vi pratar även om att Nox vill bli navet i den växande gigekonomin och frågar oss - Vilka fördelar, nackdelar och fällor finns att vara medveten om kring gigekonomi?


Nox Consulting har ett ovanligt brett engagemang i företaget och har vävt in CSR i sin affärsmodell. Det går att driva framgångsrika bolag och även göra skillnad för världen. Det senaste initiativet Pernilla ligger bakom är CIOCO2. IT-branschen är en stor bov vad gäller utsläpp och det är dags att göra något åt det. Hon myntar även ett nytt uttryck - Å-fanism!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Din Röst
Ei soiteta