Facebook Pixel
Ghostface Dillah

Scream VI: It never works out for the dipshit in the mask

Ghostface Dillah
Ghostface Dillah
Etter at store deler av befolkningen i den døsige småbyen Woodsboro er slaktet ned av en rekke maskerte mordere i kreativt titulerte filmer som Scream, Scream 4 og Scream, har Hollywood-pampene valgt å legge handlingen i den enda mer kreativt titulerte Scream VI til den nest største byen i Nord-Amerika.

Det er mange hovedpulsårer å kutte i smeltedigelen New York, og lett å gjemme seg i den myldrende folkemengden i storbyens mange subway-vogner. Spesielt dersom man er kløktig nok til å sørge for at det er Halloween-feiring på gang i løpet av alle de fire dagene filmen utspiller seg over, slik at Manhattan kryr av statister i form av blodtørstige college-studenter i campy mordermasker.

Her hjemme i den døsige småbyen Oslo møtes et knippe skrekkfilmentusiaster for å snakke om den blodferske filmen, foreløpig siste stikk i Skrik-sagaen, rekordkjappe to og en halv måned etter at den kom ut i altfor få kinosaler her til lands. Slip kniven og stikk den i sidemannen på t-banen, slik at du får nyte hvert minste øyeblikk i podkasten om hver minste detalj av Scream-filmene i fred. Vel bekomme!
Ghostface Dillah
Ei soiteta