Facebook Pixel
Ghostface Dillah

Urban Legend: Aren't you glad you didn't turn on the light?

Ghostface Dillah
Ghostface Dillah

Året er 1998, og verdens befolkning er lykkelig uvitende om alt det forferdelige som skal ramme oss de kommende tiårene. Ingen bryr seg om krig, pandemi, inhabilitet blant folkevalgte og inkompetanse blant deres ektefeller. Og ingen aner hvor ille det skal gå for den vesle heart- og genital-throbbing søtnosen Jared Leto.

Derfor får han være med i stjernelaget som skal kaste glans over den nyeste storfilmen i seiersrekken av Scream-kopier, sammen med andre upåklagelige skuespillertalenter som Tara Reid, Rebecca Gayheart, Lex Luthor med lugg og en nybleket Joshua Jackson. I hovedrollen hyres det inn et forglemmelig fjes som ikke evner å formidle en eneste følelse, sannsynligvis fordi budsjettet ble sprengt på sørge for at Joshua Jackson ikke bare fikk frosted tips.

Oppskriften er enkel: Sexy og evneveike universitetsstudenter slaktes for fote av en parkaskledd psykopat. Drapene er orkestrert etter skremmende vandrehistorier, designet for å gjøre hverdagslige gjøremål ekstra skumle. Som å sette seg i bilen uten å sjekke baksetet, eller tørke bikkja i mikrobølgeovnen. Grøss og gru. Men blir det film av det? Tja ... Om du ikke orker å sjekke selv får du filmen gjenfortalt sekund for sekund i denne urbane podkastepisoden. Aren't you glad you didn't turn on the sound?

Ghostface Dillah
Ei soiteta