Facebook Pixel
HR in Business

Rekruttering og evnen til at tiltrække de rigtige medarbejdere - med Kaare Danielsen

HR in Business
HR in Business

I denne udgave af HR in Business får podcastvært Ulrik Nerløe besøg af Kaare Danielsen, stifter og ejer af JobIndex og Computerworld. Ulrik og Kaare kommer i dette afsnit ind på det aktuelle emne vedrørende arbejdsmarkeds nuværende situation, herunder rekruttering og evnen til at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere.

Vi står i en arbejdsmarkedssituation med mangel på arbejdskraft, samt et jobmarked der er langt mere specialiseret end nogensinde før. Kaare Danielsen argumenterer for at medarbejderen i dag kan ses, som en del af det produkt virksomheden sælger, idet vi i langt højere grad sælger serviceydelser gennem konsulent- og videns arbejde. Virksomheden sælger medarbejderens viden og service, hvorfor nøglen til succes ifølge Kaare skal findes hos medarbejderne. Rekruttering og HR har ifølge Kaare Danielsen ikke nært så stort fokus, som det burde have. Mange virksomheder har oftere større fokus på salg og markedsføring, hvoraf det vigtige er medarbejderne der producerer dem. Kaare Danielsen kommer i den forbindelse med konkrete råd til, hvordan du som virksomhed – stor eller lille – kan gøre dig mere attraktiv overfor de rigtige kandidater.

En ny generation er ligeledes ved at indtage arbejdsmarked, og dertil følger nye udfordringer for virksomhederne i forhold til den yngre generations voksende krav til arbejdsgiverne. Lyt med i dette afsnit, og bliv klogere på den nuværende arbejdsmarkedssituation, og hvordan du kan gøre mere for at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere.

HR in Business
Ei soiteta