Facebook Pixel
Hverdagens Klimahelte

Håbet som strategi - Thomas Ravn-Pedersen, stifter af Verdens Bedste Nyheder

Hverdagens Klimahelte
Hverdagens Klimahelte

Jeg har fulgt mediet Verdens Bedste Nyheder i flere år, og som jeg lover i slutningen af podcasten, så letter det mange kilo klode-bekymringer, når man følger med. For det er KUN positive historier, vi præsenteres for. Positive og konstruktive eksempler og løsninger fra en verden, som vi alle sammen godt ved trænger til forandring og forbedring. VBN er helt gratis, koster intet abonnement.

Nyhederne har rødder i FN´s 17 verdensmål, og jeg elsker, at de kommer væltende. For vi har brug for dem! Brug for dem som kontrast til den gængse nyhedsstrøm, der konstant har katastrofeblinket på.

Verdens Bedste Nyheder giver konstruktivt håb, for de giver håbet noget at have det i. Min klimahelt og journalist Thomas Ravn-Pedersen, der er direktør og chefredaktør i VBN, taler blandt andet om håbet som strategi, men også som retning. At vi må holde det op for hinanden.

Jeg skrev en lettere desperat besked til ham i sommers, hvor jeg fortalte, at jeg havde brug for en samtale med ham. Hør, hvorfor jeg skrev og hans refleksioner i den forbindelse, plus alt det andet, vi taler om. Selv Obama kommer på banen.

Du kan følge Verdens Bedste Nyheder på Instagram, Facebook og på hjemmesiden www.verdensbedstenyheder.dk - her kan nemt du signe op til deres nyhedsbrev, der kommer hver mandag.

Verdens Bedste Nyheder står også bag hjemmesiden verdensmaal.org - hvor du kan læse alt om de 17 verdensmål.

Til sidst i episoden hører vi min Karla Fomsgaard Outzen og Anna Lydal Laugesens sang "Simple Change", der blev spillet fra hovedscenen på Klimafolkemødet i Middelfart i 2022. Pigerne går nu i 3.G. på Sankt Annæ Gymnasium,

🌱

Jeg hedder Lene Outzen Foghsgaard. Jeg er journalist og podcaster i "Det ender grønt", og serien her er mit bidrag til en bedre og klimatilpasset verden. Tak fordi du lytter med. Find mig på www.detendergrønt.dk

Hverdagens Klimahelte
Ei soiteta