Facebook Pixel
Interiørhuset

#116: Skal vi danse - derfor vinner Harlem Alexander hele konkurransen!

Interiørhuset
Interiørhuset

For første gang gjør vi et tilbakeblikk i podkasten vår. For halvannet år siden møtte vi Harlem Alexander for første gang i en varm og nær samtale i studio. Vi ble begeistret for hans lune og sjarmerende vesen, og interessante fortid. Siden har det blitt enda en podkast-episode hvor vi ble invitert inn i drømmehjemmet hans, og det resulterte i en artikkel i interiørmagasinet Maison Interiør. Denne uken gir vi deg et tilbakeblikk til vårt første møte. Han deler en rørende, og vanskelig historie om hva som ble det store vendepunktet i livet for ham. Det er en historie han ikke har delt med så mange.

Tilbakeblikk:

Ukens gjest er Harlem Alexander og hunden Tyr. Harlem Alexander ble nærmest kjendis over natta da han sto igjen som kjendis stylisten Jan Thomas` utvalgte i serien «Jan Thomas søker drømmeprinsen» for et drøyt år siden. Hunden Tyr er også kjendis med over tretti tusen følgere på Instagram.

Harlem er utdannet frisør, og har en lang karriere som frisør og stylist. Bare hør her: han ble oppdaget internasjonalt på Instagram i 2013,og fikk jobb på moteuken i Paris samme år. Den historien forteller han til oss. Noen år senere får han oppfylt sin store mål: å style verdens mest berømte modeller i moteshowet; Victoria`s Secret Fashion Show. Han tar oss med bak scenen, og inn i en glamorøs verden.

Nå har han sin egen salong på Frogner i Oslo med langeventelister, bor i drømmehjemmet sitt sammen med kjæresten Jan Thomas - og er med på TV-suksessen Skal vi danse. Vi tror Harlem Alexander kommer til å vinne i år!

Interiørhuset
Ei soiteta