Facebook Pixel
Interiørhuset

#121 Borddekking - Ekspertenes beste tips og triks for høstsesongen!

Interiørhuset
Interiørhuset

//Annonse. Denne episoden er laget i samarbeid med nettbutikken Briscapo.//

Her kommer ekspertenes beste tips og triks for bordet denne sesongen. Du får også svaret på hvorfor du skal lære deg bordekkingsreglene, og hvorfor du skal bryte dem...

Jentene har vært i skogen for å lete frem naturens skatter, og har dekket et fantastisk høstbord med mose, lyng og fargerike blader. I den koselige restauranten «Anne på landet» i Frognerparken tryllet jentene frem et bord som roper høyt av høstkos. Med det vakre og klassiske serviset «Black Regal Peacock» fra Burleigh var det enkelt å skape atmosfæren jentene lette etter. Serviset har et mønster med orientalske fugler i sort og grått, og er en moderne og elegant versjon av en Burleigh-klassiker. Med et designarkiv som strekker seg over nesten to hundre år, har det britiske merket kunder som kongelige familier over hele Europa. Dette er servise man gjerne sparer til, og mange ønsker seg det til jul og bursdager. Et av de viktige tipsene jentene deler er bruke elementer av serviset på en ny måte, og gjerne blande med andre farger og mønstre om du ikke har fullt sett til alle gjestene. Denne gangen brukte jentene også tekopper fra serien «Green Asiatic Pheasants».


Briscapo har formidlet krystall og porselen av høyeste kvalitet fra velkjente produsenter i Europa til butikker og restauranter i hele Sverige siden 1940-tallet. Produktene finnes i nettbutikken briscapo.se - og butikken sender til Norge.

Bildene fra borddekkingen finner du på @interiorhuset_


Interiørhuset
Ei soiteta