Facebook Pixel
Interiørhuset

#129 Julefavoritter 2023 - slik dekker du julebordet i år!

Interiørhuset
Interiørhuset

//Annonse. Denne episoden er laget i samarbeid med Briscapo og Spode Christmas Tree //

Vi er invitert til Villa Frognæs for å dekke årets julebord. I dag er eiendommen hjemmet til den britiske ambassadøren Jan Thompson. Ingenting kunne passet bedre enn å dekke årets julebord her, og vi fikk også muligheten til en hyggelig samtale med ambassadøren.

Hør den spennende historien om Villa Frognæs, og ambassadøren avslører hvilke prominente gjester som har besøkt residensen. Vi får også høre den sjarmerende historien om hvordan ambassadøren dekker sitt eget bord.

Og selvsagt gode borddekkingstips.

Spode Christmas Tree er en ikonisk juleservisekolleksjon produsert av Spode, en britisk porselensprodusent. Denne kolleksjonen er kjent for sitt karakteristiske design, som inkluderer et vakkert juletre som sentralt element.

Hovedtrekkene i Spode Christmas Tree-serviset inkluderer et grønt juletre dekorert med julekuler i rødt og gull, girlander og gaver. Designet strekker seg over ulike elementer som tallerkener, kopper, skåler og annet servise.

Spode Christmas Tree-serviset har blitt et klassisk og populært valg for julefeiringen, og det har vært en del av mange familiers tradisjoner gjennom generasjoner.

Serviset har blitt produsert siden 1938 og er like aktuelt i dag som det var når det ble designet.


Interiørhuset
Ei soiteta