LoistoCast

LoistoCast #65: Laatikon ulkopuolelta (haastattelussa Mea Kiuru)

LoistoCast
LoistoCast

Helmikuu avataan lähes 2,5 tunnin jaksolla, joten paluu normaaliin jaksopituuteen on siis tämän jakson myötä tehty. Asiaa riittää tämän viikon jaksossa paljon. Puolassa kahdeksan maan kesken pelattu U19-naisten MM-kisojen kenraaliharjoitus jätti kysymysmerkkejä Suomen pelaamisesta, F-liigassa puolestaan julkistettiin jo kolmas kauden jälkeen väistyvä päävalmentaja & divarissa päivitellään Pirkkojen kovaa virettä.

Viikon ajatuksessa pohditaan yhdessä kuulijoiden kanssa salibandyn muuta kuluttamista oman pelaamisen ulkopuolella & junnukatsauksessa mietitään T16-ikäluokan valtakunnallisen sarjan tulevaisuutta. Kuulijakysymyksissä framilla on unelmien ottelutapahtuma. Kerro meille omasi palautesähköpostiin tai sometilien DM-boksiin, niin otamme niistä kiinni ensi viikon jaksossa!

Toisen erän haastattelussa on SB-Prosta täksi kaudeksi FBC Loistoon siirtynyt Mea Kiuru. Nummelalaislähtöinen hyökkääjä nähdään liigapelien lisäksi T21-ikäluokan SM-sarjassa FBC Turun riveissä.

AIKALEIMAT:

Erä 1 (00:00)

Suomen peli ei vakuuttanut Polish Cupissa

F-liigaosio (09:14)

Divarikatsaus (29:16)

Viikon ajatus: Miksi salibandyn muu kuluttaminen (pl. oma pelaaminen) on vähäistä? (34:35)

Erä 2 (58:56)

Haastattelussa FBC Loiston F-liigajoukkueen & FBC Turun T21-joukkueen hyökkääjä Mea Kiuru

Erä 3 (01:29:48)

Junnukatsaus

- Tarvitaanko T16-ikäluokkaan valtakunnallinen sarja? (01:38:56)

Kuulijakysymykset (02:02:16)

‼ Puheenaiheet, kysymykset ja vierastoiveet viikon jaksoa varten edeltävän viikon lauantaihin mennessä palautesähköpostiin tai sometilien viestibokseihin. ‼

Somet: @loistocast

Palautteet ja kysymykset: palaute@loistocast.com

LoistoCast on kuunneltavissa Spotifyn, Googlen, Applen & Podimon podcast-alustoilla

Jaksokuva: Joni Salo-oja / @amfigoria