Facebook Pixel
RekylPodden

Ep. 28 Dolt nätverk av investerare stöttar Ukraina med över 100 miljoner, intervju med QM

RekylPodden
RekylPodden
När medias intresse för Ukraina störtdyker är det extra kul att lyfta fram de som fortsätter sitt stöd i det dolda. Jonas, som också går under namnet QM For Ukraine i social medier har sedan Rysslands fullskaliga invasion samlat in avsevärda summor från investerare för att stötta Ukraina privat. Det här är med egna skattade pengar, och nätverket ser sig som investerare i Ukraina frihet och demokrati.

Nätverket spänner internationellt och främst går insatserna till sjukvårdsmateriel och fordon, men även termiska drönare finns på återkommande listor över önskat materiel från ukrainarna. De har redan stöttat med över 100 Miljoner kronor och tänker fortsätta så länge det behövs.

Det är såklart en ära för oss på REKYL att köra ett till samarbete med QM, där vi tillsammans ser till att skeppa ner massvis med sjukvårds-kit som kommer direkt till soldaterna vid fronten. Varje kit kommer att kunna rädda liv - sjukvård är en stor bristvara.

Vill du komma i kontakt med Jonas för att bidra med ytterligare kapital för att stötta Ukraina så mejlar du hq@rekyl.org

Här hittar du Jonas på Instagram
@qm_for_ukraine

Tilde
@addenbrooke

Operation Aid
https://www.operationaid.org/

Svenska bussarna
https://svenskabussarna.com/

Dokumentär 20 dagar i Mariupol
https://www.svtplay.se/video/jpoRk2x/dox-20-dagar-i-mariupol

SVT Dokumentär om svenskar i Ukraina
https://www.svtplay.se/svenskarna-i-ukraina

Ukraina-skjortan
https://rekyl.org/stodet-till-ukraina/

REKYL hittar du här
https://rekyl.org

Prenumerera på podden för att inte missa nästa avsnitt - Ge gärna betyg och dela avsnittet, det hjälper andra att hitta hit 🔥

Instagram Facebook LinkedIn
RekylPodden
Ei soiteta