Facebook Pixel
Stemmer fra Ådalen

Mellemrummet: Hvad kan Søren Krogh lære af nederlaget mod Brøndby?

Stemmer fra Ådalen
Stemmer fra Ådalen
Dette er et indtalt blogindlæg, som du kan få læst op her i podcasten fra fra Stemmer Fra Ådalen.

Meld dig ind i Klub SFÅ via dette link

Indlægget er skrevet af Thomas Dahlslykke og indtalt af Martin Davidsen.

Hver uge i sæsonen skriver Thomas Dahlslykke klummer om OB’s udvikling med fokus på taktik, spillestil eller noget helt trejde. Vi kalder det Mellemrummet. Alle artikler er gratis for læsere, og her i foråret vil jeg også læse artiklerne op for jer lyttere.

Vi kan se på vores lytter- og læsertal, at der er rigtig mange, der godt kan lide det her format, hvor Thomas nørder fodbold, så hermed en opfordring:

Vi har ikke nogen partner på dette format, så det er midler fra Klub SFÅ, der går til, at Thomas kan få betaling for at skrive disse indlæg, og jeg kan bruge tid på at indtale dem. Så derfor vil jeg opfordre alle der lytter til det her at melde sig ind i Klub SFÅ.

Meld dig ind i Klub SFÅ via dette link

Vi skal have flere medlemmer om bord, og der er mange fordele ved at melde sig ind. Jeg sender et nyhedsbrev hver uge – kun til medlemmer af Klub SFÅ. Hver uge er der en ugentlig konkurrence, som man deltager i som medlem. Der er rabat i SFÅ-shoppen. Og her i foråret laver vi også et par live-arrangementer i Odense og København, som kun er for medlemmer af Klub SFÅ. Så gå ind på obstemmer.dk/støt – det koster 59 kroner at være medlem, og jo flere medlemmer vi har, desto mere fedt indhold kan vi lave.

Meld dig ind i Klub SFÅ via dette link

Tak til alle medlemmer. Og tak til jer der melder jer ind nu.

Credits:
Tekst: Thomas Dahlslykke
Indtaling: Martin Davidsen
Musik: Mads Julius Dyrst
Stemmer fra Ådalen
Ei soiteta