Facebook Pixel
Stemmer fra Ådalen

SFÅ Debatten: Nyt hjemmebanenederlag og udsigt til bund seks

Stemmer fra Ådalen
Stemmer fra Ådalen
Der var hverken stegt flæsk eller brunsviger på bordet søndag aften i Stemmer Fra Ådalen, for panelet kunne hverken fejre en OB-sejr eller Ohms Dag. OB tabte søndag 0-2 hjemme mod FC København og ligger nummer 7 i Superligaen efter grundspillets 22 kampe. Derfor handler det om at undgå nedrykning og måske opnå en syvendeplads i sæsonens sidste 10 kampe. Det taler vi om i løbet af den næste halvanden time.

Ved mikrofonerne er Rasmus Parsum, Kim Engstrøm og Morten Ohm. Vært er Martin Davidsen.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Albani og fitnesscentret OBBC.OBBC er et af de ældste fitnesscentre i Danmark, og det har en stærk lokal forankring i Odense. Stemmer Fra Ådalens lyttere kan i denne periode få gratis oprettelse og en måneds gratis medlemskab hos OBBC, hvis man ved sin henvendelse siger, at man kommer som lytter af Stemmer Fra Ådalen. Mød op i centeret eller kontakt OBBC via dette link eller på mail kontakt@obbc.dk.

Albani er fast partner hos Stemmer Fra Ådalen i hele 2024. Albani er leveringsdygtig i masser af gode øl og andre gode sager – for eksempel kan man købe en masse lækkert merch, så hop ind på albani.dk for at tjekke sortimentet ud.

I udsendelsen kårer vi også Månedens Viggo i samarbejde med Staal Coaching og FableWood.Husk også at du kan støtte Stemmer Fra Ådalen gennem Klub SFÅ. Som medlem får du adgang til en lang række fordele samtidig med at du støtter et lokalt medie, der udelukkende har fokus på OB. Bliv medlem af Klub SFÅ her.

Credits:
Partnere: Albani+OBBC
Støtte: Klub SFÅ
Musik: Mads Julius Dyrst
Speaks: Jacob Klærke
Vært og produktion: Martin Davidsen
Foto: Nicolai Berthelsen/OB Fra Sidelinjen
Stemmer fra Ådalen
Ei soiteta