Facebook Pixel
Stemmer fra Ådalen

SFÅ Magasinet - med 91-årig OB-fan, DM-vinder og kommentatorikon

Stemmer fra Ådalen
Stemmer fra Ådalen
Det er blevet tid til årets anden udgave af SFÅ Magasinet - programmet, hvor vi sludrer med folk, der har et forhold til OB, uanset om det er kompliceret eller ej. Denne gang skal vi langt ned ad Memory Lane, ligesom vi også taler med en legendarisk kommentator og cheftræneren for OBQ.Du kan således se frem til disse interviews:
  • Thorbjørn Sørensen, tidligere OB-spiller og DM-vinder i 1982
  • Jenny Marie Hansen, 91-årig OB-fan, der har fuldt klubben i næste otte årtier
  • Erik Nielsen, ikonisk DR-kommentator og forfatter til bogen 'Mål i Odense'.
  • Kristian Mørch Rasmussen, cheftræner, OBQ
Udsendelsen er bragt i samarbejde med Staal Coaching og Tømrerfirmaet JM. Bag Tømrerfirmaet JM står Daniel og Ole, der er kæmpe OB-fans. De har netop forlænget samarbejdet med Stemmer Fra Ådalen, så det også gælder hele 2024. Det er vi rigtig glade for. Tag fat i Daniel og Ole, hvis du vil dyrke den cirkulære OB-økonomi og have fikset noget i huset eller haven. Tømrerfirmaet JM er garant for kvalitet og er flere år i træk blevet nomineret til Årets Tømrer. Book Tømrerfirmaet JM her.

Staal Coaching drives af Bo Staal. Bo Staal er mentaltræner og coach. Han rådgiver ledere, sportsudøver og hjælper dig, hvis du oplever stress eller pressede perioder i dit arbejdsliv eller privatliv. Kig ind på staalcoaching.dk for at læse om mulighederne. Her kan du også finde bogen Træn din hjerne, hvor Bo gennem 15 simple metoder giver dig tips til, hvordan du får styr på din præstation, selvtillid, kommunikation eller tilstand. Besøg Staal Coachings website her.

Husk også at du kan støtte Stemmer Fra Ådalen gennem Klub SFÅ. Som medlem får du adgang til en lang række fordele samtidig med at du støtter et lokalt medie, der udelukkende har fokus på OB. Bliv medlem af Klub SFÅ her.

Credits:
Partnere: Energi Fyn + Kasper Maler
Støtte: Klub SFÅ
Musik: Mads Julius Dyrst
Foto: Nicolai Berthelsen/OB Fra Sidelinjen
Interview: Andreas Jørgensen
Vært og produktion: Martin Davidsen
Stemmer fra Ådalen
Ei soiteta