Facebook Pixel
Stemmer fra Ådalen

SFÅ Optakt: Kan OB levere en stærk bedrift på udebane igen?

Stemmer fra Ådalen
Stemmer fra Ådalen
Det er en sand gyser, som OB skal være en del af i Superligaen på søndag, når Vejle venter på udebane, og der er nok at se frem imod. OB er uden Don Deedson i kampen, men til gengæld er Tom Trybull tilbage fra karantæne, så hvordan stiller OB egentlig op til kampen? Hvordan griber OB kampen an på søndag? Og hvordan er det lykkedes at få Sven Köhler så stærkt op i omdrejninger efter hans operation for fem uger siden?

Det er nogle af de spørgsmål, vi søger svar på i denne udgave af SFÅ Optakt.Her er der stort fokus på kampen mellem VB og OB, der spilles søndag kl. 14.00 på Vejle Stadion. I denne udsendelse kan du se frem til disse interviews:
  • OB-træner Søren Krogh om seneste kamp og fremkig mod Vejle.
  • SFÅ-panelist Thomas Dahlslykke om taktiske overvejelser i OB.
  • OB-spiller Sven Köhler om mirakel-comeback og situationen i Superligaen.
  • Mediano-journalist Sebastian Stanbury om udviklingen i VB og OB.
Udsendelsen er bragt i samarbejde med Energi Fyn og Kasper Maler.

Kasper Maler er et fynsk malerfirma, der drives af Kasper Brunsvig Larsen, som er kæmpe OB-fan og som måske har Danmarks største samling af OB-trøjer. Kasper er garanti for kvalitet, når du skal have malet stuen, køkkenet eller soveværelset, så tag fat i Kasper Maler, hvis du mangler en maler. Her er link til Kasper Malers website med kontaktoplysninger.

EnergiFyn er regionens store udbyder af strøm, internet og ladestandere. Du kan nemlig både købe og leje ladestander til din elbil hos EnergiFyn, og du behøver ikke lede længe efter en ladeløsning til dit behov. EnergiFyns ladeeksperter står klar til at hjælpe dig både før, under og efter dit valg af ladeløsning. Der er ærlig rådgivning og dansk support på telefonen døgnet rundt. Man kan komme i gang med at lade for blot 995 kr., så læs mere om ladeløsninger fra EnergiFyn på energifyn.dk/ladestander.

Husk at tænk på vores partnere og nævn Stemmer Fra Ådalen, når du benytter dig af dem.Husk også at du kan støtte Stemmer Fra Ådalen gennem Klub SFÅ. Som medlem får du adgang til en lang række fordele samtidig med at du støtter et lokalt medie, der udelukkende har fokus på OB. Bliv medlem af Klub SFÅ her.

Credits:
Partnere: Energi Fyn + Kasper Maler
Støtte: Klub SFÅ
Musik: Mads Julius Dyrst
Foto: Nicolai Berthelsen/OB Fra Sidelinjen
Interview: Andreas Jørgensen
Vært og produktion: Martin Davidsen
Stemmer fra Ådalen
Ei soiteta