Facebook Pixel
Stemmer fra Ådalen

SFÅ Optakt: Kan OB vinde årets første hjemmekamp foran et fyldt stadion?

Stemmer fra Ådalen
Stemmer fra Ådalen
Nu er der endelig Superliga i Odense igen. OB møder Brøndby på hjemmebane søndag eftermiddag, og der er udsigt til en uhyre interessant kamp mellem to hold, der begge vandt forårspremieren og kan sikre sig en drømmestart på foråret. Tilmed er der udsigt til et fyldt stadion i Odense, så med andre ord er der meget at glæde sig til, når dommeren fløjter op søndag kl. 16.00.I denne udgave af SFÅ Optakt er der fuldt fokus på søndagens kamp mellem OB og Brøndby.

I dette program er der interviews med:
  • Benjamin Jakobsen, tidl. OB-ansat og fast panelist i SFÅ
  • Bashkim Kadrii, OB-angriber
  • Emil Felix Juhl, Brøndby-fan med OB-sæsonkort
Vært er Martin Davidsen. Andreas Jørgensen har produceret interview med Emil Felix Juhl.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Energi Fyn og Kasper Maler.

Energi Fyn er det store regionale energiselskab, der er eget af mere end 200.000 fynske andelshavere. EnergiFyn leverer både strøm og internet til mange fynske hjem, og så er de initiativtager til FynskSupport. Det er det smarte koncept, hvor man gennem sin elregning kan støtte en valgfri forening – for eksempel OB’s amatørafdeling. Når du er tilmeldt FynskSupport kører det hele automatisk. Det koster ikke dig ekstra – men EnergiFyn betaler et beløb baseret på dit elforbrug. Læs mere om det på Energi Fyns website.

Kasper Maler er et fynsk malerfirma, der drives af Kasper Brunsvig Larsen, som er kæmpe OB-fan og som måske har Danmarks største samling af OB-trøjer. Kasper er garanti for kvalitet, når du skal have malet stuen, køkkenet eller soveværelset, så tag fat i Kasper Maler, hvis du mangler en maler. Her er link til Kasper Malers website med kontaktoplysninger. Husk at tænk på vores partnere og nævn Stemmer Fra Ådalen, når du benytter dig af dem.

Husk også at du kan støtte Stemmer Fra Ådalen gennem Klub SFÅ. Som medlem får du adgang til en lang række fordele samtidig med at du støtter et lokalt medie, der udelukkende har fokus på OB. Bliv medlem af Klub SFÅ her.

Credits:
Partnere: Energi Fyn + Kasper Maler
Støtte: Klub SFÅ
Musik: Mads Julius Dyrst
Interview: Andreas Jørgensen
Vært og produktion: Andreas Jørgensen
Stemmer fra Ådalen
Ei soiteta