Facebook Pixel
Stemmer fra Ådalen

SFÅ Talent: OB på guldjagt - fokus på de stærke talenthold i U15 og U17 Ligaen

Stemmer fra Ådalen
Stemmer fra Ådalen
OB ligger suverænt nummer 1 i U17 Ligaen og nummer to i U15 Ligaen, og der venter et spændende forår med guldjagt for begge mandskaber. Men hvilket arbejde ligger bag de stærke resultater? Hvordan arbejder OB med talenterne i de særlige årgange? Og hvad kendetegner miljøet på OB's akademi? Det sætter vi fokus på i denne udgave af SFÅ Talent.

SFÅ Talent er en special-podcast med fokus på OB's talentudvikling. Denne gang er der interview med OB's U15-træner Magnus Mikkelsen og U17-træner Thomas Juul Jensen. Vært er Martin Davidsen.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Tømrerfirmaet JM.Bag Tømrerfirmaet JM står Daniel og Ole, der er kæmpe OB-fans. De har forlænget samarbejdet med Stemmer Fra Ådalen, så det også gælder hele 2024. Det er vi rigtig glade for. Tag fat i Daniel og Ole, hvis du vil dyrke den cirkulære OB-økonomi og have fikset tømrerarbejde noget i huset eller haven. Tømrerfirmaet JM er garant for kvalitet og er flere år i træk blevet nomineret til Årets Tømrer. Book Tømrerfirmaet JM her.

Husk også at du kan støtte Stemmer Fra Ådalen gennem Klub SFÅ. Som medlem får du adgang til en lang række fordele samtidig med at du støtter et lokalt medie, der udelukkende har fokus på OB. Bliv medlem af Klub SFÅ her.

Credits:
Partnere: Tømrerfirmaet JM
Støtte: Klub SFÅ
Musik: Mads Julius Dyrst
Foto: Andreas Jørgensen
Vært og produktion: Martin Davidsen
Stemmer fra Ådalen
Ei soiteta