Facebook Pixel
Troillprat

Troillprat episode 173 - seriestart spesial 2023!

Troillprat
Troillprat

Nå er vi der endelig - bare en liten påske i veien, så starter serien!

I vår siste episode før det braker løs snakker vi litt om kampen mot KIL, avsporer litt om VAR, men hoveddelen av denne maraton-episoden er dedikert til en gjennomgang av mannskapet som skal representere klubben vår i årets serie (jada, overgangsvindu til sommeren, dette er ihvertfall utgangspunktet).

Vi forsøker en litt ny vri og rangerer spillerne våre basert på ganske omfattende synsing på hva de er gode på, hvor mye de vil bidra med og hvordan de blir brukt. Selvfølgelig - i god Troillprat-tradisjon - med et minimum av kontroll på tidsbruken så episoden nærmer seg 3 timer før vi endelig klarer å holde kjeft.

Vi gleder oss til å se spillerne våre gjøre forventningene våre til skamme og spurte ut fra startblokkene allerede førstkommende mandag mot Viking på Lerkendal!

Vil du være med i vår Fantasy-liga for Elite/serien 2023 melder du deg på her! Vil du kjøpe Troillprat-merch kan du gjøre det her.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumet, Twitter, Facebook og vår Discord-server.

Troillprat
Ei soiteta