Facebook Pixel
Autisme med hjertet

#44 4. del. Min historie om autisme med gæst af min mand Morten.

Autisme med hjertet
Autisme med hjertet

Dette er 4. del af min og min mands fortælling om det at have et barn med autisme. Det er en fortsættelse af de tidligere episoder, hvor vi har fortalt om vores liv og hverdag.


Denne gang taler vi om det chok vi får lige inden slutningen af vores søns 8. skoleår på behandlingsskole.


Her bliver vi nemlig præsenteret for, at han ikke umiddelbart kan få bevilliget en 10. klasse på hans skole, som vi ellers havde regnet med.


Vi taler om de bekymringer vi sad tilbage med efter mødet og hvordan det vækkede vores tidligere dårlige erfaringer med mistrivsel og skoleskift.


Vi fortæller også om chok nr. 2, som opstår kort efter opstart efter sommerferien, som aktivere en ny mistrivsel hos vores søn og hvordan vi håndterede dette.


Vi taler om affektsmitte og om at have et barn som er ‘kanariefuglen’, som den første giver lyd, når miljøet og konteksten omkring ham og de andre unge ikke er i orden.


I afsnittet deler vi vores personlige erfaringer, oplevelser og meninger. Vi kommer tæt på, men afsnittet er ikke lavet for at udstille vores søn eller familie eller andre parter, men vi bliver nødt til at tale om det svære, for livet rummer alle følelser.


Læs mere om mit arbejde som familierådgiver lige her.


Husk at gå ind og tryk følg i din podcastapp, så bliver du husket på, når næste episode udkommer.

Autisme med hjertet
Ikke spilt