Facebook Pixel
Autisme med hjertet

# 45 5. del. Min historie om autisme med gæst af min mand Morten.

Autisme med hjertet
Autisme med hjertet

Dette er 5. del af min og min mands fortælling om det at have et barn med autisme. Det er en fortsættelse af de tidligere episoder, hvor vi har fortalt om vores liv og hverdag.


Vi fortsætter hvor vi slap fra episode 44. Nu er vi nået til tiden fra jul 2022 og frem til efteråret 2023.


Vi taler bl.a. andet om vores søns eksamen og hvordan det kan se ud, når han gennem hele hans skoletid har haft perioder med mistrivsel og deraf mindre skolegang.


Vi taler også om vores bekymring for, hvad der skulle ske efter hans 9. klasse. For hvad gør man, når der ikke bare er frit valg, men man er afhængig af at andre bevilliger et 10. klasseår, som normalt ikke bliver bevilliget?


Vi runder denne episode af med at give vores bedste råd til at få skabt et godt samarbejde med fagpersonerne rundt om ens barn.


I afsnittet deler vi vores personlige erfaringer, oplevelser og meninger. Vi kommer tæt på, men afsnittet er ikke lavet for at udstille vores søn eller familie eller andre parter, men vi bliver nødt til at tale om det svære, for livet rummer alle følelser.


Oplever du udfordringer med at få skabt et godt samarbejde med fagpersonerne omkring dit barn? Så tøv ikke med at række ud til mig, da jeg kan hjælpe samarbejdet på rette vej igen.


Læs mere her www.familierådgivningmedhjertet.dk


Autisme med hjertet
Ikke spilt