Facebook Pixel
Autisme med hjertet

#51 Ung på arbejdsmarkedet.

Autisme med hjertet
Autisme med hjertet

Som forælder til et ungt menneske med særlige behov som eksempelvis autisme, kan man nemt få ondt i maven, når ens barn skal ud og møde arbejdsmarkedet.


For kan ens barn overhovedet passe et arbejde og hvis ikke det kan det på fuld tid og har brug for at der bliver taget særlige hensyn, hvad gør man så?


Det spørger jeg min leder Rikke Tidselholdt Nielsen om, som taler ud fra hendes erfaring som arbejdsgiver. Men Rikke taler også ud fra hjertet og hvad hun selv er blevet mødt med, da hun selv er mor til et barn med særlige behov.


Hør også om en særlig solskinshistorie som vi deler med dig, omkring et ungt menneske og hvordan hun via tilknytning til arbejdsmarkedet lykkes med at få en uddannelse.


Lyt med som forælder, men i høj grad også som arbejdsgiver og leder, da du her får gode råd til, hvordan man får de unge mennesker ind i sin virksomhed, men også hvad man skal være opmærksom på, for at det kan lykkes.


Rikke giver et helt enkelt råd til forældre, når man har et ungt menneske som ikke trives optimalt eller måske er i skolevægring og hvordan man kan få sit barn i kontakt med en arbejdsplads.


Og et særligt råd til arbejdsgivere, som handler om forventningsafstemning.


Kontakt mig familierådgiver Stine Jusjong Bøgsted, hvis du som arbejdsgiver vil klædes på til at have et ungt menneske på din arbejdsplads.


Tlf: 23 80 30 08

Mail: kontakt@familieraadgivningmedhjertet.dk

Læs mere om mit arbejde her


Autisme med hjertet
Ikke spilt