Facebook Pixel
Bag Eliten

Ekspert: Hvordan mestre du dig selv?

Bag Eliten
Bag Eliten

Sportscientist og conditioning expert, Mads Tærsbøl er tilbage på Bag Eliten, hvor mindset denne gang er samtalens tema. De fleste af os, vil godt have det fulde ud af vores liv, men øget press og informations-overload kan gøre det svært ikke at lade livet stå i vejen for dine drømme. Episoden her klæder dig på til, hvordan du mestre dig selv og opbygger modstandsdygtighed.


Mads og jeg taler om:

  • For at maksimere vores fulde potentiale er vores psyke nødt til at være stærk 
  • succes koster noget for os alle - om du så er født med en sølvske i munden eller ej, fordi den autentiske succes vil altid være individuel, og kræver du står i mod de udfordringer du møder på vejen dertil, som skal ses som din læremester. 
  • Hvordan du kan se på de udfordringer og svære ting du oplever i livet som erfaringer, der skal lede dig til dit fulde potentiale og bygge dig op til det stærke menneske du er. 
  • Hvorfor det er vigtigt du gør ting du ikke er gode til, for at blive endnu bedre til det som du enten er eller gerne vil være bedst til. 
  • Vigtigheden af robusthed og modstandsdygtighed, og hvordan du opbygge det i dig selv. 
  • Hvordan det som er udfordrende fra dig altid vil afvige fra din sidemakker, og vigtigheden af ikke at lade gruppens pres påvirke din adfærd. 
  • Vi har alle en hvis mængde hjerne-batterier, altså energi vi kan fordele over en dag. Hvordan prioriterer vi den bedst for os selv? 
  • Hvorfor det er vigtigt vi lære at mærke os selv og blive bevidste om, hvordan vi agerer og ikke gør ting konstant 'mindlessly'.
  • Mads har om nogen mødt mange udfordringer i livet. Hvordan bevarer du tilliden til dig selv og håbet under modgang?
  • Hvorfor vi skal fjerne opskrifterne på succes osv. og i stedet selv gå gennem den hårde rejse på egen hånd. 
  • Shaolin munke eller 'warrior munks' som de også kaldes, og hvordan de lære os, at kan vi det hårde, så kan vi endnu mere det bløde, men vi skal lære smerten og vores grænser at kende først. 


Oplever du livet står i vejen for dine drømme? Har du svært ved at kaste dig ud i ting som skræmmer dig? Og vil du gerne mestre dig selv?


Så er dette episoden for dig!


Sådan støtter du nemt Bag Eliten:

  1. Giv podcasten 5 stjerne i podcast-appen
  2. Skriv et review
  3. Del episoden med en ven eller i din instagram story.
  4. Følg Bag Eliten på Instagram: https://www.instagram.com/bageliten/


Tak fordi du lytter med og støtter podcasten.

-Rebekka


Kontakt: rebekka@humanathletemedia.com

Musik er produceret og komponeret af Sara Gustafson: https://www.instagram.com/soulrebel_poetry/


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Bag Eliten
Ikke spilt