Facebook Pixel
Bag om Trøjen

Bag om Trøjen: Jan Michaelsen - Del 1

Bag om Trøjen
Bag om Trøjen

Bag om Trøjens 4. sæson afsluttes med at direktør Christian Meinertz fra Stålrør AS og medvært tidligere landsholdsanfører og Jans gode ven Rene Henriksen inviterer Jan ind i hans eget program for at afslutte det han startede....

Vi har lavet en "Luxusudgave" af BOT og derfor tilbyder vi denne gang lytterne helt op til 4 afsnit for at slutte på en ordentlig måde!!

DEL 1 omhandler Jans barndom i Nantes og Como. Vi kommer med sammen med Rene og Jan da A-landsholdet spiller i Nantes og hører om trøjebyttet med Thuram.

Vi er også med da familien flytter tilbage til DK og Jan starter i den lokale klub i Svendborg SFB. Jan ender med at debutere i en tidlig alder og det er ikke alle på holdet som er enige i dette. Vi kommer rundt om legendariske Bent Vogn og debuten i pokalkampen imod Næstved på Høje Bøge Stadion.

Vi er med på session og Flyvestation Værløse. Denne anekdote hænger sammen med Vanløse trøjen og de første erfaringer i København. En vild tid med en ny kultur og mange personligheder.

Tiden i AB kommer vi selvfølgelig omkring og I skal ikke snydes for fortællingen om da Jan selv måtte ringe og invitere sig selv på prøvetræning i AB. Det gik heldigvis godt især takket være Peter Frandsen og Christian Andersen. Christian Andersen er jo en legende og skyld i at Jan kun hed "Michele" i klubben. Vi kommer rundt om hvor svært Christian egentlig havde det med navne.

Sidst men ikke mindst skal vi forbi turen med Ligalandsholdet til Sydamerika og med en af de værste træninger Jan nogensinde har prøvet. Det hele suppleret af Rene som var med på turen.

God fornøjelse!

Denne episode er lavet i samarbejde med og sponsoreret af:
- Norva24
Norva24 er Nordens største indenfor vedligeholdelse af den underjordiske infrastruktur.
Virksomheden beskæftiger mere end 1400 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland -
www.norva24.dk

Tekniker: Jakob Johannes Dalssgaard / Redaktør: Jan Michaelsen

Podcasten er optaget i 2022

Bag om Trøjen
Ikke spilt