Facebook Pixel
Bag om Trøjen

Bag om Trøjen: Jan Michaelsen - Del 3

Bag om Trøjen
Bag om Trøjen

Bag om Trøjens 4. sæson afsluttes med at direktør Christian Meinertz fra Stålrør AS og medvært tidligere landsholdsanfører og Jans gode ven Rene Henriksen inviterer Jan ind i hans eget program for at afslutte det han startede....

Vi har lavet en "Luxusudgave" af BOT og derfor tilbyder vi denne gang lytterne helt op til 4 afsnit for at slutte på en ordentlig måde!!

DEL 3 starter med KLOAKKEN.
Jan tager os med tilbage til den første uge i den græske liga hvor han ender med at få direkte rødt kort samt 3 dages karantæne og en bøde på 11000 euros. Der føler han virkelig at han står i "Lort til halsen".

Hør mere om denne sag og hvordan den endte og hvorfor Arsenal, Henry og Adonnis Nikopolidis er involveret i denne historie.

Vi tager fat på tiden på det danske landshold og har historier om udebanekampen på Malta, debuten og målet mod Island, VM 2002 og den sidste kamp i Tyrkiet.

Endelig kommer vi forbi de store kampe i Europa i CL. Vi tager fat i Real Madrid, Barcelona, Stuttgart, Schalke 04 og Fenarbache trøjerne og de fortællinger som er knyttet til dem.

Det er ikke kedeligt og de tre herrer hygger sig gevaldigt undervejs!


God fornøjelse!

Denne episode er lavet i samarbejde med og sponsoreret af:
- Norva24
Norva24 er Nordens største indenfor vedligeholdelse af den underjordiske infrastruktur.
Virksomheden beskæftiger mere end 1400 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland -
www.norva24.dk

Tekniker: Jakob Johannes Dalssgaard / Redaktør: Jan Michaelsen

Podcasten er optaget i 2022



Bag om Trøjen
Ikke spilt