Facebook Pixel
Businesstalk with Henriette

#69 Carla Mickelborg: DANSK episode om at leve efter sine værdier!

Businesstalk with Henriette
Businesstalk with Henriette

Denne episoden er på Dansk hvor jeg, Businesshenriette, snakker business med Carla Mickelborg, en dansk skuespiller i filmserien ”Far til fire”, hvor hun var medvirkende i 6 spillefilm i perioden 2006-2012. Efter at Carla havde opnået hendes barnedrøm som skuespiller fandt hun ud af, at kreativiteten kan komme til udtryk i mange andre former end blot på skærmen. Hun valgte derfor at starte på Danmarks Medie og Journalisthøjskole, hvor hun læste TV produktion med ambitionerne om at kunne formidle sine egne budskaber.

Det var under et udvekslingsophold i L.A., at Carlas karriere, som influencer opstod. Lige siden, har Carlas omdrejningspunkt på Instagram, været at inspirere andre til at gøre de ting, som skaber glæde og velvære for dem, samt at hjælpe med at visualisere drømme og ønsker for fremtiden. Hertil etablerede Carla firmaet goalsetter.com tilbage i 2017. Her sælger de moodboard kalendere, som skal medvirke til at visualisere dine personlige målsætninger og værdier. Hun arrangerer også retreats samt coaching sessions under samme brand.

Carla blev i 2020 selv uddannet GOALS-coach, og i 2022 afslutter hun et uddannelsesforløb som metakognitiv terapeut. Nu driver hun virksomheden MON DAY BLISS hvor hun udvikler og sælger selvudviklingskurser, livestreams, madplaner og lydmeditationer.

I denne episoden taler vi om:

  1. Carlas rejse fra skuespiller til influencer, coach og selvstendig
  2. Hvordan Carla og jeg arbejder med selvkærlighed
  3. Hvordan vi bygger en business med sit personlige brand
  4. Til sidst kommer vi med nogle gode råd til hvordan du kan blive en bedre udgave af dig selv

Velkommen til Businesstalk Carla!

Denne episoden har 1 sponsor:

AJ Produkter: https://www.ajprodukter.no/

Følg min rejse som podcast host @businesshenriette

Businesstalk with Henriette
Ikke spilt