Facebook Pixel
Din Röst

#53. Katrin Sundberg

Din Röst
Din Röst

Skådespelerskan och komikern Katrin Sundberg är en stark humorröst som hittat egna vägar och satt den medelålders kvinnan och hennes humor på kartan!


Katrin berättar om en rörig småskoletid i Örebro och att hennes pappa var vägen in i teatervärlden. Hon lärde sig hela föreställningar utantill som liten och skanderade "Teater är mitt liiiiv", och så blev det ju!

Under karriären har hon tampats med röstproblem upprepade gånger vilket har lett till dråpliga stunder i kommunikationen med andra.


Vi pratar om det roligaste inspelningsögonblicket under Adam o Eva, om provfilmningars kval, Häxan Surtant, Jerry Williams och att Katrin varit rätt fri från tvivel. Det går fort från idé till genomförande och hon kan ha olika gott självförtroende inför olika saker. Ibland är det svårt att tyda vad som är ens egna röst och vad som är andras, men numera hörs det starkare för både henne själv och oss vad hon vill, som t ex föreställningen "Jag gör vad fan jag vill".


Vad skrattar hon själv åt? Är det svårare att få jobb ju äldre man blir? Och varför är det inte lika mycket värt att ha en till största delen kvinnlig publik i medelåldern?

Katrin brinner för kvinnofrågor i stort och påminner om att demokrati är ett ansvar att bära och vara rädd om!



Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Din Röst
Ikke spilt