Facebook Pixel
Elämän Pelikirja -rakkaudesta urheilijoihin

Jakso 61. Vieraana Teemu Lassila (Jääkiekko)

Elämän Pelikirja on podcast, jota tehdään rakkaudesta urheilijoihin. Podcastia isännöi suomalaisen urheilumarkkinoinnin eturivin asiantuntijoihin jo vuosikymmenen kuulunut kauppatieteiden tohtori Arto Kuuluvainen. Ensimmäisissä 37 jaksossa toisena isäntänä toimi ex-NHL jääkiekkoilija Tony Salmelainen. Sittemmin Veikkausliigalegenda Jyrki Rovio.


Elämän pelikirja- podcast haluaa nostaa esiin erityisesti entisten urheilijoiden tarinoita sekä näiden ajatuksia ja kokemuksia erityisesti uran loppumiseen liittyen. Jo tutkimuksiinkin nojaten voimme todeta, että urheilu-uran loppuminen voi olla urheilijalle valtava shokki joka laittaa koko identiteetin ja elämän kerralla uusiksi. Etenkin tämä korostuu silloin, kun urheilija ei itse pääse päättämään uransa loppumisesta. Podcastissa peilataankin kokemuksia eri lajien ja eri aikakausien urheilijoiden ja urheilun taustahahmojen kanssa. Uskomme, että näistä keskusteluista on paljon hyötyä jokaiselle urheilijaksi itsensä identifioivalle. Eri jaksoissa painotamme hieman eri teemoja ja käsitellyksi tulevat mm. päihteet, mielenterveys sekä urheilijaidentiteetti ja siitä luopuminen. Tässä Elämän pelikirja -podcastin 61. jaksossa (ja kolmannen tuotantokauden avausjaksossa) vieraana on jääkiekon maailmanmestaruudenkin urallaan voittanut entinen maalivahti Teemu Lassila.

Teemun kanssa käytiin läpi hänen pitkää uraansa joka vei Salosta TPS:n juniorimyllyn kautta Liigaan, Ruotsiin, Venäjälle ja Keski-Eurooppaan. Lisäksi keskusteltiin maalivahdin roolista sekä tietenkin tuttuun tapaan uran loppumisesta ja siirtymästä uusiin haasteisiin.


Mikäli haluat tukea projektiamme, niin helpoin tapa on tilata Elämän Pelikirja -kirja. Kirjaa voit tilata verkkokaupastamme: https://holvi.com/shop/elamanpelikirja/

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: Twitter: https://twitter.com/EPelikirja Facebook: https://www.facebook.com/elamanpelikirja LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/elämän-pelikirja-rakkaudesta-urheilijoihin Instagram: https://www.instagram.com/elaman_pelikirja/


Elämän Pelikirja -rakkaudesta urheilijoihin
Ikke spilt