Facebook Pixel
Familiepsykologi

Afsnit 22: Skole-hjem-samarbejde

Familiepsykologi
Familiepsykologi
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at skole-hjem-samarbejdet indebærer en række udfordringer for en lang række forældre, lærere og pædagoger. Og som dagens gæst Rikke Yde skriver: "Hver gang et samarbejde mellem forældre og profesionelle bryder sammen, kommet et barn i klemme. Hver gang forældre taler grimt om de profesionelle, der skal støtte deres barns udvikling, kommer barnet i en loyalitetskonflikt. Og hver gang er barn mærker, at de professionelle ikke anerkender barnet selv eller barnets forældre, får barnet svært ved at finde tryghed til at trives."

Rikke har skrevet en række bøger, men i podcasten vil vi tage udgangspunkt i bogen "Markante forældre", hvor hun klogt og sjovt beskriver, hvordan lærere, pædagoger og forældre på hver deres måde kan være med til at fremme skole-hjem-samarbejdet.

I dette afsnit vil vi komme omkring de mest almindelige årsager til at skole-hjem-samarbejdet bryder sammen, og hvad forældre og professionelle kan gøre for at etablere et godt samarbejde.

Rikke Yde Tordrup er specialist i klinisk børnepsykologi, forfatter og foredragsholder.

Det er vigtigt for os at Familiepsykologi kan nå ud til så mange som muligt. Derfor er det gratis tilgængeligt for alle. Er du glad for vores podcast og har du mulighed for at give et lille bidrag tager vi med glæde i mod dette. Det hjælper os til fortsat at kunne afsætte tid til og udvikle podcasten!

Kode til MobilePay box: 6567FH
Familiepsykologi
Ikke spilt