Facebook Pixel
Karlavagnen

Medaljer och magplask

Karlavagnen
Karlavagnen

Inomhus-VM och Vasaloppet är över men Karlavagnen med Helene Almqvist fortsätter på temat vinna och förlora. Vilken är din roligaste vinstmedalj? Din konstigaste förlust? Magplasket som blev en vinst?

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

Den gångna helgen har inomhus-VM i friidrott pågått i Glasgow och idag kördes det hundrade Vasaloppet. Och nu, när alla priser är utdelade, så vill vi gärna prata om just vinster - men också förluster. Vad har du vunnit och inte vunnit? 

Hur var det när du åkte ett skidlopp i mellanstadiet och förärades en medalj (vilket alla fick)? Hur kändes det när du ställde upp med din hund i en agilitytävling och hunden somnade mitt i banan? Vad tänkte du när du stod på prispallen i distriktsmästerskapen? Eller vad kände du när du bestämt sig för att, efter en tids sjukdom, klara av att cykla från Umeå till Stöcksjö och lyckades fast det tog sju timmar att cykla de nio kilometerna?

Här får vi höra lyssnare berätta om sin roligaste seger, knäppaste förlust, om magplasket som blev en vinst, ja, helt enkelt om hur det kändes att vinna eller förlora!

Karlavagnen med Helene Almqvist på vinst och förlust.

Ikväll drar Karlavagnen igång senare än vanligt pga Radiosportens sändning av inomhus-VM. Men slussen öppnar i ordinarie tid, kl 21:00, även om programmet inte börjar förrän kl 23:05.

Så ring oss, mejla på karlavagnen@sverigesradio.se eller skriv till oss på Facebook och Instagram.

Karlavagnen
Ikke spilt