Facebook Pixel
Mediano

MEDIANO TALKS #3: Med Asger Sørensen, Lukas Engel og Rasmus Nissen Kristensen

Mediano
Mediano

Mediano Talks er formatet, hvor vi hører fra danske spillere, trænere og aktører i udlandet - dette er den tredje udgave af det nye format, der har Klaus Egelund som vært og redaktør.

Hos Mediano kan vi godt lide at udvikle os. Og vi vil gerne lidt tættere på, hvad der egentlig foregår hos alle de aktører, som Danmark har sendt i aktion uden for landets grænser. For det er derude impulserne til forandringer kommer, og det er der stort set alle landsholdets aktører spiller.

Vi forsøger at komme lidt tættere på det, der sker for vores landsmænd – om de er spillere, trænere eller indtager andre roller uden for Danmark.

I denne omgang kommer vi på en større rundtur i Europa. Vi kommer forbi den evige stad, Rom, smutter forbi danskerkolonien på Letna Stadion i Prag og så runder vi et sted, der er funderet på jern og stål – Middlesbrough, hvor floden Tees løber ud i Nordsøen

  • Asger Sørensen deler en fascinerende historie om, hvordan han fandt ud af, at drømmen om Bundesligaen ikke var alt.
  • Lukas Engel fortæller levende om at blive vraget og taget til nåde af Michael Carrick.
  • Og så kommer landsholdsspilleren Rasmus Nissen Kristensen rundt om passionen i Rom, glæden ved at arbejde under José Mourinho lige som han giver en ret interessant vinkel på, hvordan tvivl kan være en god drivkraft for at lykkes.

OBS: Vi tester lige nu formatet Mediano Talks. Vi søger en partner på formatet, så det kan leve i Medianos hovedkanal. Vores plan er, at det skal udkomme en gang pr. måned. Skriv til kontakt@mediano.nu, hvis du vil høre mere.

Relevante links om Mediano
    • Støt Mediano - få adgang til de mere end 100 udsendelser, der kun udkommer i vores nye kanal, Støt Mediano.
    • Mediano Merch - vores webshop
Mediano
Ikke spilt