Facebook Pixel
Netthandelspodden

Har du kontroll på tallene dine?

Netthandelspodden
Netthandelspodden

Annonse: Bli med på Netthandelskonferansen 18. September 2024 - Skaff deg billetter her: https://bit.ly/3VV5CiQ


I denne episoden utforsker vi hvordan du kan bruke dataanalyse for å forstå og forbedre nettbutikken din.

Vi starter med å diskutere viktigheten av å gå dypere enn bare å se på trafikk kilder. Vi snakker om hvordan du kan forstå hvor mange besøkende som går videre til produktsiden, handlekurven, utsjekkingen, og til slutt legger inn en ordre. Dette gir deg en indikasjon på hvor det er rom for forbedring.

Vi dykker også inn i konseptet med konverteringsoptimalisering, og hvordan små endringer, som å legge til en logo for en betalingsmetode, kan øke konverteringsraten. Vi understreker viktigheten av å ta beslutninger basert på dataene du ser.

I denne episoden snakker vi også om viktigheten av å forstå hele kundereisen, fra de besøker nettbutikken til de gjør et kjøp. Vi diskuterer hvordan du ikke bør avskrive en trafikk kilde bare fordi den gir dårlige resultater, da dette kan indikere et potensial for forbedring.

Vi tar også opp temaet om å øke den gjennomsnittlige ordreverdien. Vi diskuterer hvordan du kan forstå hvilke produkter kundene kjøper, og deretter lage strategier for å øke salget av disse produktene.

Til slutt snakker vi om kundelojalitet og livstidsverdi, og hvordan du kan få kundene til å komme tilbake og kjøpe igjen. Vi gir råd om hvordan du kan se på hvor mange prosent av kundene som har handlet igjen i løpet av de siste tolv månedene.

Lytt til denne episoden av Netthandelspodden for å lære mer om hvordan du kan bruke data for å forbedre nettbutikken din!

Last ned ressursark: https://www.moenco.no/nhpressursark

Husk å abonner:

Apple: https://apple.co/3C1K9Hv
Spotify: https://spoti.fi/3nnXFkM

Bak podcasten:

Marte Klouman
@netthandelskolen- http://netthandelskolen.no

Thomas Moen
@thomasmoen - http://moenco.no

Takk for at du lyttet på sesong 1!

Netthandelspodden
Ikke spilt