Facebook Pixel
Retkiradio

Retkiradio 1/2023 - Perheretkeilyä ja retkisaippuaa

Retkiradio
Retkiradio

Retkiradion pitkään luvattu uusi tuleminen aloitetaan marraskuussa 2023. Heinolan mökillä nauhoitettua ohjelmaa luotsaa retkeilytoimittaja Joppe Ranta. Jaksossa on kaksi teemaa, perheretkeily ja retkisaippua.

Viime vuoden kesäkuussa Erämessuilla Riihimäellä nauhoitessa pätkässä Retkinikkarin ohjelmalavalla haastattelen Mikko "Peltsi" Peltolaa. Hän kertoo miten itse lapsena on metsissä samoilun aloittanut ja miten nyt kasvattaa kiinteää luontosuhdetta lapsilleen.

Retkiradion toisessa osiossa käydään Heinolan Vuohkalliossa jututtamassa Elsan Ekopajan Mari Tiiraa ja Jenni Äijälää. Saippuatehtailijat kertovat yrityksestään ja sen arvoista sekä keväällä julkistetusta Forst Bath -tuoteperheestä, josta löytyy retkeilijöille, vaeltajille, puskaparkkeilijoille ja mökkiläisille tarkoitetut saippua, shampoo ja pesuaine.

Retkiradio jatkaa osin vanhalla rakentella, joten mukana on myös Eväshetki ja Päivän kysymys. Muuten yhden ihmisen toimittama ohjelma on tunnelmaltaan hieman erilainen, kun kahden juontajan ohjelma oli. Toivottavasti pidätte lopputulokssta. Tervetuloa mukaan

Retkiradio
Ikke spilt