Facebook Pixel
Retkiradio

Retkiradio 1/24 - Retkeilyvarusteet intohimona

Retkiradio
Retkiradio
Retkiradio on ehtinyt jo neljänteen tuotantokauteen ja nyt startataan vuosi 2024. Ohjelman konsepti on muuttunut ja nyt Retkiradio on nk. makasiiniohjelma, jonka insertit koostuvat reportaaseista ja haastateluista.
Tämän jakson teemana on Retkeilyvarusteet intohimona eli kansainvälisesti gear junkie. Haastattelussa on kamahamsteri Jussi Jaurola, jonka kiinnostus retkeilyyn ja välineisiin juontuu jo lapsuudesta.
Jakson muut osat ovat: Retkiradion kirjahylly, jossa lempikirjastaan kertoo Monni Himari, Tämän retken haluaisin tehdä, missä Pete Mäkelän kertoo haaveestaan, Päivän kysymys osoitetaan Stanleyn Anne Vuollille ja Retkiradio kurkistaa menneeseen yhdessä Turkka Aaltosen kanssa. Retkiradion eväskorista maistelee ohjelman juontaja itse eli Joppe Ranta, retkeilytoimittaja ja @retkinikkari.
Retkiradion uudet tunnarit ja jinglet on säveltänyt Heikki Ranta.
Pahoittelen, että tästä jaksosta tuli vähän turhan pitkä, mutta halusin kaikki otsikot ja erilaiset insertit mukaan. Toivottavasti tykkäätte silti.
Instagramissa @retkiradio löytyy lähetyksen kuvat ja muuta tietoa Retkiradiosta, vieraista ja ohjelmantekemisestä.
Kiitos kun olette mukana.
Edit. Pahoittelen jakson äänien hieman erilaisia tasoja. Kuulokkeilla se oli ookoo, mutta esimerkiksi autoradion kautta tunnari ja jinglet on liian hiljaisella ja esimerkiksi Mäkelän Peten haastattelu on liian hiljaisella. Koitetaan parantaa ensi kerralla.
Retkiradio
Ikke spilt