Facebook Pixel
Retkiradio

Retkiradio 3/24 - Untuvaa, kerkkää ja mahlaa

Retkiradio
Retkiradio

Maaliskuinen Retkiradio on jo hieman kallellaan kohti kevättä, mutta elää silti vielä talvea. Päivän kysymys tehdään Riihimäellä, kun Joppe vie vanhan untuvamakuupussin Joutsenelle pestäväksi. Se jälkeen matkataan kahden vuoden taakse Erämessuille, jossa Retkinikkarin ohjelmalavalla haastatellaan Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen Silvaa ja Juusoa. UUVI.fi-sivustolla on upea kokoelma retkikohteita ja haastattelussa kuullaan lisää yhdistyksen toiminnasta ja kohteista.

Retkiradion eväskoriin on tällä kertaa pakattu olutta. Karvilan Panimon Ville johdattelee kuulijat mallasjuomien maailmaan ja esitteleepä yhden uutuudenkin. Ankarat avotunturit on Jussi Jaurolan esittelemä mielenkiintoinen teos, joka kuullaan Retkiradion kirjahyllyn ääressä.

Kevään odotus on korkealla, kun otetaan puhelu Poriin ja kysellään Turkka Aaltoselta mahlan valuttamisesta. Retkiradio kurkistaa menneeseen ja aiheeseen lähdetään Matkailuliiton 1980-luvulla julkaisemista Yrttiopas ja Kulkurin keittokirja -kirjoista. Sulat tiet ja kesä on haaveissa, kun aktiivipyöräilijä Jaakko Kangas paljasta tavoitteensa osiossa Tämän retken haluaisin tehdä.

Retkiradion toimittaa retkeilytoimittaja ja Retkinikkari Joppe Ranta. Seuraa ohjelmaa Instagramissa osoitteesta @retkiradio ja Joppe @retkinikkari-tililtä Instasta, Facebookista ja Yourubesta.

Retkiradio
Ikke spilt