Facebook Pixel
Retkiradio

Retkiradio 4/2023 - Lunta ja Eräkirjoja

Retkiradio
Retkiradio
Retkiradion vuoden 2023 viimeisen jakson julkaisu viivästyi muutaman viikon. Syitä oli muutamakin, mutta antaa niiden olla, sillä tässä tämä nyt on.
Lunta ja eräkirjoja on jakson nimi ja sen aloittaa Kari " Poppis" Suomelan puhelinhaastattelu. Poppiksen retkikunta on haastatteluhetkellä eteläisellä pallonpuoliskolla nousemassa lentokoneen kyytiin ja matka kohti Etelämannerta oli alkamassa. Juteltiin Poppiksen kanssa reissun tavoitteista, harjoittelusta ja varusteistakin. Nyt on reissu edennyt 35 päivää ja retkikunnan Kustaa Piha, Anders Brotherus ja Poppis Suomela postanneet sosiaaliseen mediaan kuvia joulunvietostaan. Hyvältä näyttää meno. Ota Etelänaparetkikunnan matka seurantaan Instagrmista @thepole.fi -kanavalta.
Poppiksen haastattelu alkaa kohdasta 11:30 min
Poppiksen haastattelun jälkeen otetaan puhelu Jäämeren rantaan, Norjan vuonolle, ja jutustellaan Monni Himarin kanssa ensi kesän Eräkirjamessuista. Kesäkuussa Riihimäellä on messut messuilla, kun Erämessujen osana tulee olemaan nyt jo paljon huomiota saanut eräkirjallisuuteen keskittyvä tapahtuma. Monnin kanssa rupatellaan messujen sisällöstä ja luodaan katsetta tulevaan.
Monnin kanssa jutustelu alkaa kohdasta 31:50 min
Jakson kolmas nauha on kesän 2022 Erämessuilta, Retkinikkarin ohjelmalavalta, missä Jaakko "Korpi-Jaakko" Heikka kertoo kevään 22 Grönlanninreissustaa. Lunta on siis luvassa ja sehän sopii tähän vuodenaikaan muutenkin.
Jaakon esitelmä alkaa kohdasta 1:13:45 min.
Jo tutuksi tulleet osat, eväshetki ja viikon kirja ovat jaksossa myös mukana. Tässä tämän nyt on, vuoden viimeinen Retkiradion jakso, olkaa hyvät. Ensi vuonna jatketaan.
Retkiradio by Retkinikkari.
Retkiradio
Ikke spilt