Facebook Pixel
Hälsa kommer inifrån

5.Meditation med Bertil Wosk: Grundningsövning som hjälper dig att landa i nuet

Hälsa kommer inifrån
Hälsa kommer inifrån

Under hösten släpper vi en ny programserie i Hälsa kommer inifrån med guidade meditationer och andningsövningar som Holistics grundare Bertil Wosk leder. En ny meditation kommer släppas varje månad. Bertil är inte bara grundare av Holistic utan även meditations- och yogalärare samt näringsterapeut.

Detta avsnitt är det femte meditationsavsnittet i ordningen i poddserien och består av en meditation som är grundande och som hjälper dig att ta kontakt med moder jord och landa i nuet. Vi andas in på takten 1–2, vilket innebär att utandningen är dubbelt så lång som inandningen. Övningen går ut på att andas in på en längd av fyra sekunder för att därefter andas ut på en längd av åtta sekunder samtidigt som du lyssnar till Bertils instruktioner där han för ditt fokus till olika delar av kroppen.

För att få ut så mycket som möjligt av meditationerna rekommenderar vi er att göra de varje morgon fram till dess att vi släpper en ny meditation och därefter övergå till att göra den meditationen till dess att nästa kommer. För varje nytt avsnitt går vi lite djupare in.

Lyssna gärna på ”Avsnitt 69. Därför ska du meditera – Bertil Wosk berättar ” för att lära dig mer om varför meditation är bra, vad meditation är samt för att få en inblick i hur Bertil Wosk mediterar i sin vardag.

Hälsa kommer inifrån
Not playing