Facebook Pixel
Hälsa kommer inifrån

Avsnitt 74. Optimal tarmflora – maten och knepen för en mage och tarm i balans

Hälsa kommer inifrån
Hälsa kommer inifrån

Vad har tarmbakterierna för uppgifter i magen? Vad kan du göra för att hjälpa din maghälsa på traven och vad händer med tarmbakterierna när vi äter antibiotika? I avsnitt 74 av podden Hälsa kommer inifrån har vi Holistics grundare Bertil Wosk på plats. Vi får vi lära oss allt om den viktiga tarmfloran även kallat tarmens mikrobiom eller mikrobiota som består av en mängd bakterier, svampar och parasiter. Mikrobiota finns överallt i och på kroppen men den största andelen lever i tarmen. Du får även veta mer om Holistics produktnyhet Spore Biotic. Programledare Elsa Torell.

Skriv mer än gärna till oss på Instagram eller Facebook, där vi heter @holisticsweden, om du har några tankar eller funderingar kring dagens avsnitt så ska vi se till att besvara dem. Har du önskemål på teman du vill att vi pratar om i podden framåt är du varmt välkommen att skicka in dina förslag.

På Holistic.se hittar du inte bara våra kosttillskott, utan du kan även under fliken Holistics värld inspireras av artiklar i vårt magasin. Där hittar du även mer information om hur du anmäler dig till våra kostnadsfria utbildningar.

Läs artikeln Sporbakterier – framtidens tarmflora är här om du vill fördjupa dig ytterligare kring sporbakterier.

Hälsa kommer inifrån
Not playing