Facebook Pixel
Hälsa kommer inifrån

Avsnitt 76. Resan mot en balanserad mage – Amanda Miklin berättar

Hälsa kommer inifrån
Hälsa kommer inifrån

I avsnitt 76 av podden Hälsa kommer inifrån har vi med oss Amanda Miklin, en utav grundarna av Sveriges största podcast inom spiritualitet och holistisk hälsa – Holy Crap. Vi får lära känna Amanda bättre och höra om hennes holistiska- och spirituella resa. Vi får även höra mer om Amandas väg till en mer balanserad mage då hon under året gjort stora kostomställningar efter att ha tagit Holistics Matintoleranstest 80 ämnen samt Tarmtest komplett. Även programledare Elsa Torell har tagit samma hälsotester och delar sin resa. Det blir en öppen och ärlig konversation om magens påverkan på det allmänna måendet och hur de båda mår idag efter att ha uteslutit flera livsmedel under en längre period.

Skriv mer än gärna till oss på @holisticsweden på Instagram eller Facebook om också har problem med magen som du vill dela med dig av. Har du följdfrågor på dagens avsnitt eller tänker på något du vill att vi tar upp framåt i podden så hör av dig.

Du hittar våra rena och effektiva kosttillskott på holistic.se. Utöver det kan du under fliken Holistics värld lära dig mer om olika ämnen inom hälsa i vårt magasin. Du hittar även våra kostnadsfria utbildningar här som du kan anmäla dig till eller lyssna på i efterhand.

Hälsa kommer inifrån
Not playing