Facebook Pixel
Hälsa kommer inifrån

Avsnitt 77. Postcovida besvär? – Leif Östberg ger råd

Hälsa kommer inifrån
Hälsa kommer inifrån

I avsnitt 77 av podden Hälsa kommer inifrån får vi möjligheten att lyssna till Leif Östberg när han än en gång gästar programmet. I detta avsnitt klargör vi innebörden av postcovid, identifierar vilka symptom som är kopplade till tillståndet, diskuterar hur många personer i Sverige som för närvarande upplever dessa besvär, och utforskar de underliggande orsakerna till varför postcovida symptom uppstår. Leif delar också med sig av näringsterapeutiska råd för att lindra postcovid-symtom såsom extrem trötthet, feber, andningssvårigheter samt förlust av smak- och luktsinne. Programledare för detta avsnitt är Sofia Mellström.

Om du eller någon i din närhet lider av postcovid och önskar rådgivning, rekommenderar vi dig att kontakta vår support på Holistic. Du kan nå våra näringsterapeuter via e-post på info@holistic.se, eller ringa oss under våra telefontider måndag till fredag mellan kl. 09:00 och 16:00 på telefonnummer 0141 69 90 00.

Skriv mer än gärna till oss på @holisticsweden på Instagram eller Facebook om du har några följdfrågor eller tankar om dagens avsnitt eller om det är något du vill att vi lyfter framåt i podden. På Holistic.se hittar du inte bara våra kosttillskott, utan du kan även under fliken Holistics värld inspireras av artiklar i vårt magasin. Där hittar du även mer information om hur du anmäler dig till våra kostnadsfria utbildningar.

Hälsa kommer inifrån
Not playing