Facebook Pixel
MANNSpodden – Jakten på Mannsidentitet

57 – «Styr unna samlivsgrøftene!» - med terapeutene Frode Thuen og Kristina Ekerhovd-Ottersen

Heldigvis sliter ingen av dagens gjester nevneverdig med dialekten, men i denne episoden kommer de med gull basert på edel erfaring og dyp visdom. Vi snakker om noe så sårbart & kostbart som våre samliv! Det var STORT engasjement i studio, helt innpå uenighet…

Frode er en av få rikskjendiser på samlivsfronten, er professor, forsker og forfatter innen psykologi, og har fast samlivsspalte i Aftenposten.

Kristina er familieterapeut, driver «Foreldre Sammen» med sin mann, og holder kurs og driver podkast for å styrke familier.

Det gir deg all grunn til å hive fram et notat på mobilen og tomle rundt følgende tematikk: Familie- og Parterapi, Samlivsbrudd, Relasjoner, Biologi, Evolusjon, Mannlig aggresjon, Mannsrollen, «Vaktmestermannen», Gottman, Sosiale medier, Familie, Tinder, Parterapi Naturlig vs. Unaturlig dating.

Men vet du ka den hoderystende mannen gjør når dama går? Han synger med Jan Eggum: «Då ska eg komme, då ska eg forstå. Då ska eg komme, men vil du ha meg då? Då ska eg komme, for eg skjønner allting etterpå ...”


MANNSpodden – Jakten på Mannsidentitet
Not playing