Facebook Pixel
Valo minussa

Jakso # 46 Kuinka kytkeydyt yhteyteen? Avaa valon kanava sisälläsi.

Valo minussa
Valo minussa

Rakkauden taajuuksilla värähtelevä todellisuus on koko ajan ulottuvillamme. Voimme olla yhteydessä tähän todellisuuteen, jos haluamme.

Sinulla on kaikki mitä yhteyteen tarvitaan.

Riippumatta taidoistasi tai taustasi sinulla on tämä kaikki. Se on perusrakenteessasi ja ollut syntymästäsi asti, koska sinut on suunniteltu siten. Sinulla on sielu ja energiakenttä. Meillä jokaisella on.

Loppu koostuu halusta oppia, lisääntyvästä ymmärryksestä ja harjoittelusta.

Vähitellen yksittäisistä kokemuksista muodostuu jatkumo. Kokemukset muokkaavat sinua, sitä kuka olet ja hörhötermein kutsun tätä valon määrän lisääntymiseksi sisälläsi. Sinä ikään kuin kevenet - ja ilman ainuttakaan laihdutuskuuria. Kuinka kätevää!

Ja paitsi kätevää, myös palkitsevaa ja kivaa. Elämästä tulee selkeämpää, kirkkaampaa (taas se valo!), seesteisempää ja iloisempaa. Siitä tulee johdatuksellista, ihmeellistä ja maagista. Ei joka päivä, koska kyllä se "luonne" sieltä yhä puskee (no worries siitä, et menetä persoonallisuuttasi ;)) ja edelleen reagoit "ympäristön epäkohtiin". Reagoit vaikka ymmärrät, että kaikki heijastelee vain jotain sinussa. Mutta niin kauan kuin tällä pallolla tallaamme, pysymme ja reagoimme ihmisinä.

Silti voit sallia valon määrän lisääntymisen sisälläsi, kevenemisen, ilon ja rakkauden lisääntymisen. Tätä kaikkea minulle on näkijän polku. Nimi voisi olla myös valon polku. Erona on se, että näkijän polulla korostuu vuorovaikutuksellisuus näkymättömään energian maailmaan, valon ja rakkauden taajuuksilla värähtelevään maailmaan. Siihen mitä voimme sieltä oppia, kuinka voimme toimia yhteistyössä ja palvella ja välittää sitä viisautta ja rakkautta, jota sieltä on tarjolla niin paljon kuin kykenemme ottamaan vastaan.

Oheinen jakso on 20 min kestävä johdanto Näkijän polun ensimmäisestä osasta. Tule mukaan Näkijän polulle. Saat ensimmäisen osan aineiston käyttöösi välittömästi. Näet koko 80 min. mittaisen videon ja teet mukana ensimmäisen voimallisen harjoitusjakson.

Näkijän polku, nyt syksyllä 2020 ilmestyvät OSAT 1-3, osta yksitellen tai kaikki yhtäaikaa Valominussa -verkkokaupasta

Valo minussa
Not playing