Facebook Pixel
Selvmords Podden

#108 Dine farger vil alltid skinne! Verktøy for å mestre sorgen med Tone Haugen

Selvmords Podden
Selvmords Podden
Tone fortalte i forrige episode om sønnen Elias på 17 som døde i 2021. Han elsket farger... Tone har brukt fargene som inspirasjon for å mestre sin egen sorg, og i denne episoden gir hun oss verdifulle tips om små grep man kan ta i hverdagen.
Aldri før har jeg klippet inn så mange småklipp i intro til episoden, men det er så mye viktig kunnskap og tips fra Tone, som bare måtte med i starten - kanskje mest for de som ikke orker å høre mer enn 2 minutter akkurat nå...
Episoden ble spilt inn i februar 2023.
Tone er en håpsbærer, og jobber både med foredrag, som LEVE ambassadør, er leder i LEVE Hedmark, og er nylig utdannet Mindfullness instruktør.
Hun har i tiden etter selvmordet vært åpen med sin egen vei, gjennom Sosiale Medier og du kan se et lengre intervju i The Human Aspect.

Her kan du få hjelp:

- Trenger du akutt hjelp ring 113!

Legevakten: tlf 116 117

Kirkens SOS: Døgnåpen kristetelefon, tlf 22 40 00 40

Mental Helse: Døgnåpen krisetelefon, tlf 11 61 23

LEVE:
Landsforeningen for etterlatte ved selvmord. De arbeider for at alle som er berørt av selvmord skal få den hjelpen de trenger.
www.leve.no

Kors på Halsen (Røde Kors): Lavterskel samtaletelefon for barn og unge under 18, Tel. 800 33 321  (Mandag til fredag, kl 14-20)

Snakk om psyken. Blåkors sitt Chattetilbud for barn og ungdom (Søndag-Fredag 15-21)

https://www.snakkompsyken.no/

Stiftelsen Lillebrors Minne
-omsorg for etterlatte
Sorgstøttetelefon hver søndag

https://www.lillebrorsminne.no/


#ikke1til #selvmord #åpenhetredderliv #ikkegiopp #selvmordspodden #selvmordsforebygging #endagavgangen #antistigma #nytthåp #etterlatte #leve #leveforalle #gåforåleve #dinefargervilalltidskinne #thehumanaspect
Selvmords Podden
Spelar inte