Facebook Pixel
STAY GROUNDED PODCAST

Awa Santesson Sey - Show up as you are, om livet tillbaka från djup depression med läkande kärleksfulla affirmationer och självkärlek som fokus i både privatliv och musikkarriär.

STAY GROUNDED PODCAST
STAY GROUNDED PODCAST

I detta avsnitt får vi träffa artisten Awa Santesson-Sey som fick en kickstart i sin musik-kärriär redan som 15åring då hon vann X-factor i Sverige.

Efter många år i London med högt tempo i musikbranchen med mycket stress och press från olika håll crashade Awa. Hon insåg att hon var i djup depression och utbränd i samband med lockdown under pandemin och det här året har varit ett viktigt år för henne med självläkning och att bli fri och ta sina egna beslut.


Med bland annat kärleksfulla affirmationer, mindfullness och breathwork har Awa hittat hälsosamma verktyg för att ta hand om hennes välmående och även kunna inspirera andra till självkärlek.

Awa hoppas att dessa mjuka värden ska bjudas in i musikbranschen och hon brinner för att skapa förändring där med conscious creativity.

Vi pratar om vikten av att "show up as you are" att alla våra sidor och känslor är välkomna och att vi behöver lyfta stigma kring mental hälsa.


Vill du se och höra mer av Awa kan du följa hennes instagram här: @thisisawa


Tack för att du lyssnar.

Dela gärna avsnittet med någon du tror behöver höra det här samtalet.


Detta avsnitt sponsras av Grounded Factory

*Med koden STAY GROUNDED har ni 30% rabatt på alla yogamattor hos Groundedfactory.com.


Instagram:

@sofie_kraft

@staygrounded.podcast

@groundedfactory


Musik: John Martin, Albin Tjernberg.

Foto: Stina Caesar.


Hosted on Acast.

© Sofie Kraft


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

STAY GROUNDED PODCAST
Ei soiteta