Facebook Pixel
Endelig Mandag - inspiration til bevidste arbejdsliv

Anne Weber Carlsen - om 101 arbejdslivsbreakups, at tænke regenerativt og at måtte give op for at lykkes

Anne Weber Carlsen arbejder med regenerativ ledelse og med at forbinde mennesker med den natur, som vi er en del af.

Og så har Anne en vild arbejdslivshistorie!

F.eks. vendte Anne engang hjem fra Afrika med en mission om at ville udbrede facilitering i Danmark på et tidspunkt, hvor ingen kendte til det herhjemme... endnu.... Det lærte Anne noget vigtigt om at måtte give op for at lykkes.

Anne er en af initiativtagerne til undersøgelsen '101 arbejdslivsbreakups', som fik en del medieomtale og som jeg også tidligere har nævnt i podcasten, blandt andet i samtalen med Professor Rie Thomsen (#35).

I undersøgelsen har Anne i samarbejde med ekspert i arbejdsmiljø og trivsel Regitze Siggaard og cand. scient. pol. Sofie Hess Lund set på, hvad der egentlig gemmer sig bag de mange opslag på LinkedIn fra folk, som har sagt deres job op, uden at have et nyt. Undersøgelsen er baseret på spørgeskemasvar fra 101 personer og er lavet i efteråret 2022.

Vi taler om Annes forhold til feministisk science fiction, om natur og forbundethed og om at forestille sig fremtider, som ikke findes endnu.

Og om den Regenerative bevægelse, som Anne i dag er en del af.

Og så vi taler om, hvad forfatteren Sharon Blackie kan lære os om "Elders"...

(...og så fik jeg lige en 4-5 nye bøger på læselisten, tak Anne 📚).

Undersøgelsen "101 Arbejdslivsbreakups" finder du her:
https://humanbynature.dk/101-arbejdslivs-breakups/

Undervejs taler Anne blandt andet om følgende bøger og podcasts:

PODCASTS

🎧 Rob Hopkins - podcast “From what if to what next”: https://www.robhopkins.net/podcast/


LÆSESTOF

📚Otto Scharmer: "Teori U"

📒 Michelle Holliday: "The Age of Thrivability" 📚 Sharon Blackie: "If Women Rose Rooted" 📒 Giles Hutchins og Laura Storm: "Regenerative Leadership" 📚Simon Høegmark: "Vi er natur" FILM 🎬 Little Big Farm (Den største lille gård), fx her på Filmstriben: https://fjernleje.filmstriben.dk/film/9000005287/den-storste-lille-gard 🎬 Kiss the Ground https://kissthegroundmovie.com/ Hør også EPISODE #36 BONUS, hvor Anne Weber Carlsen guider en 10 minutters øvelse, "Menneskelige lag".

Øvelsen giver en sanselig, emotional fornemmelse af den helhed, som vi alle er en del af samt en oplevelse af, hvordan vi, i dyb tid, er forbundet med generationerne tilbage til tidernes begyndelse og hvordan vi vil leve videre og vil fortsætte i de generationer, som kommer efter os.

Endelig Mandag - inspiration til bevidste arbejdsliv
Ikke spilt