Facebook Pixel
Baktroppen

#48: Frank Løke: Mount Everest uten oksygen

Baktroppen
Baktroppen

Frank Løke er en allsidig kar.

Fra å ha vært profesjonell håndballspiller, har han gått over til å delta på alt fra ultraløp, triatlon og sykkelritt - til å svømme Horten-Moss og gå Birkebeinerrennet. Han gyver løs på alle utfordringer, og har ingenting imot å være i baktroppen. Selv om akkurat det ikke hender så ofte.

Nå er han aktuell i TV-programmet Vinnerschkalle, og han har tidligere vært med på blant annet 71 Grader Nord Team - som han vant sammen med Rikke Isaksen. Han har fått gullplate for låta ActionFrank, men har de siste årene bemerket seg mer med å legge ut på store ekspedisjoner som å bestige Mount Everest og K2.

Vi har hatt en lang og fin prat med Frank, syklende hjemme på rulla si. Dette er en episode med gode historier og humor, men det er også et alvor bak nå som han er klar for sitt neste store prosjekt; Mount Everest uten oksygen - som aller første nordmann.

Her er episode 48 av Baktroppen!

Frank finner du på Instagram: actionfrankloke

---

Baktroppen er en løpepodkast fra nettbutikken Løpeskjørt.no. Thea Stenersen og Tone Nordang Pettersen snakker om løping i alle former, både med og uten gjester.


Følg oss:

Ta gjerne kontakt om du har forslag til temaer og gjester.


Vi blir også veldig glade om du vil følge og abonnere, og legge igjen noen stjerner eller en omtale der du hører podkast. Tusen takk!

Baktroppen
Ei soiteta