Facebook Pixel
Baktroppen

#49: Michaela Benamira: Grunder av Team Livsstil

Baktroppen
Baktroppen

Michaela Benamira er opphavet til Team Livsstil, disse fantastiske damene du møter på Snapchat og Instagram. Her står treningsglede høyt i fokus, og det gjør det også hos Michaela.

I denne episoden kan du bli bedre kjent med Michaela og høre hvordan hun legger opp treningen i en travel hverdag preget av lite søvn. Hun har også Ulcerøs kolitt og forteller hvordan hun lever og trener med dette.

Michaela var i utgangspunktet en som trente mest styrke, men på et eller annet vis ble løpingen det som etter hvert tok over de fleste treningsøktene hennes. Etter å ha tenkt at hun var både overvektig og lat, og at løping ikke var for henne, har hun nå oppdaget at livet uten løping ikke er et liv å leve - løping har blitt GØY!

Her er episode 49 av Baktroppen!

Michaela finner du på Instagram:livsstilmicha

Her finner du Team Livsstil:

Instagram: Teamlivsstil

Snapchat: Teamlivsstil

---

Baktroppen er en løpepodkast fra nettbutikken ⁠Løpeskjørt.no⁠. Thea Stenersen og Tone Nordang Pettersen snakker om løping i alle former, både med og uten gjester.

Følg oss:

Ta gjerne kontakt om du har forslag til temaer og gjester.

Vi blir også veldig glade om du vil følge og abonnere, og legge igjen noen stjerner eller en omtale der du hører podkast. Tusen takk!

Baktroppen
Ei soiteta