Facebook Pixel
Så in i Själen

161. Emil Marczack – Emil och jag om vårt UFO-projekt.

Så in i Själen
Så in i Själen

I veckans avsnitt av ”Så in i Själen” har jag bjudit in min vän, producenten och filmfotografen Emil Marczak. Emil och jag kommer att prata om den UFO-dokumentärserie som vi har påbörjat. I slutet av oktober så var vi i New Mexico för att påbörja projektet och filma ett pilotavsnitt. Det här samtalet spelade vi in utomhus i Albuquerque, efter att vi var i hamn med filmningen. Då hade vi bland annat intervjuat Charles Hall. En man som i början av sin militärtjänstgöring var väderobservatör vid Nellis Air Force Base, stationerad ute i Nevada öknen, där kommer han i kontakt med en utomjordisk ras som han kallar ”The Tall Whites”. (I ”Utomjordiskt” som släpps på torsdag den 28 december, kan ni höra den första delen i den här intervjun.) Utöver intervjun med Charles Hall så reser vi också till White Sands Missile Range, Roswell och Socorro - För att dokumentera historiska platser och händelser när det kommer till UFO-observationer. Varmt välkomna till ”Så in i Själen”.

Här är några av de dokumentärer som Emil Marczak filmat: ”Walking with the tall whites” och ”Chilbolton incident” och tillhörande länkar:

https://vimeo.com/ondemand/walkingwiththetallwhites

https://vimeo.com/ondemand/419659


Producerat av Silverdrake Förlag

www.silverdrakeforlag.se


Redaktör: Marcus Tigerdraake

marcus@silverdrakeforlag.se


Klipp: Patrik Sundén

Följ denna länk för att del av Så in Själens första ljudbok, samt välja att lyssna på podden reklamfritt, få tillgång till avsnitten och hela intervjuserier tidigare. https://plus.acast.com/s/sa-in-i-sjalen.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Så in i Själen
Ei soiteta