Facebook Pixel
Mammahjerte med psykolog Ingvill Øvsthus

Ep. 48: Hvordan kan partner forstå og støtte deg som er nybakt mamma?

Det trenger ikke være så lett for pappa/medmamma å forstå hvordan det er å være deg. Ja, dere er to som har blitt foreldre, men akkurat nå kan opplevelsen av det hele være ganske så forskjellig. Du har brukt kroppen din på å lage et nytt menneske, født det og nå vier du hele deg til å ta vare på det døgnet rundt. Kroppen er preget og holder på med masse nytt, ansvaret kan føles enormt, katastrofetankene herjer og du kan føle deg litt utenfor deg selv. I denne episoden snakker jeg med psykolog Sara Khazaeni om hvordan du som er partner kan forstå og støtte hun som er nybakt mamma. For noen gode knagger å henge ting på og enkle tips i baklomma gjør at dere føler dere mer som et team med god kommunikasjon og godt samarbeid i denne overveldende livsperioden.

*** *** ***

Jeg brenner for at du skal ha det best mulig når du er gravid eller mamma til et lite nytt menneske! I denne podcasten deler jeg psykologisk kunnskap og verktøy slik at du kan forstå og støtte deg selv i en krevende tid.

Jeg er trebarnsmamma og psykologspesialist. På ⁠⁠⁠mammakurs.no⁠⁠⁠ hjelper jeg gravide og spedbarnsmødre. Der finner du Mammahjerte medlemsportal for deg som har det tøft i spedbarnstida og Min fødsel – et helhetlig fødselsforberedende kurs for deg som har fødselsangst.

Jeg driver ⁠⁠⁠Klinikk Partum⁠⁠⁠ hvor du finner dyktige psykologer som er spesielt opptatt av svangerskap, fødsel og spedbarnstid.

Følg meg gjerne på ⁠⁠⁠Instagram⁠⁠⁠.

Mammahjerte med psykolog Ingvill Øvsthus
Ikke spilt