Facebook Pixel
Selvmords Podden

#90 Lillesand Ressurssenter og julehilsen fra Anne

Selvmords Podden
Selvmords Podden
Denne episoden blir veldig kort, og hadde mitt "gamle jeg" fått bestemme, er episoden ikke god nok...
Men er det noe jeg har lært dette siste halve året, så er det at veldig mye av det vi gjør er godt nok! Det er ikke fullkomment... Hadde situasjonen vært annerledes, ville dette blitt mye proffere.... MEN ... da måtte jeg ha ventet enda lenger med å utgi en episode, og det ville jeg ikke!!
Jeg bryr meg virkelig om dere her på podden, og i denne episoden skal jeg fortelle litt mer om hva jeg har holdt på med det siste halve året.
Du finner mer info om Lillesand Ressurssenter på vår Facebookside :)
Riktig god jul!!!  Her kan du få hjelp: - Trenger du akutt hjelp ring 113! Kirkens SOS: Døgnåpen kristetelefon, tlf 22 40 00 40 Mental Helse: Døgnåpen krisetelefon, tlf 11 61 23 LEVE: Landsforeningen for etterlatte ved selvmord Legevakten: tlf 116 117 Kors på Halsen (Røde Kors): Lavterskel samtaletelefon for barn og unge under 18, Tel. 800 33 321  (Mandag til fredag, kl 14-20) Stiftelsen Elpis Selvmordsforebygging -arbeider for at selvmordsnære og deres pårørende får den hjelpen de trenger. Stiftelsen Lillebrors Minne -omsorg for etterlatte #ikke1til #selvmord #åpenhetredderliv #ikkegiopp #selvmordspodden #selvmordsforebygging #endagavgangen #antistigma #nytthåp #etterlatte
Selvmords Podden
Ikke spilt